Αδελφοποίηση

31/03/2015
31 Μαρτη 2015 στην αιθουσα εκδηλωσεων του λιμανιου της Πατρας σε ενα επισημο περιβαλλον πραγματοποιηθηκε μια τελετη της υπογραφης της αδελφοποιησης μεταξυ του λιμενα της πολης του Καλινινγκραντ και την πολη της Πατρας

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του λιμένα του Καλίνινγκραντ, KSTU Πρύτανης V.A. Volkogon Captain Mentor M.V. Novikov, ο καπετάνιος M.P. Eremchenko, επίτιμος πρόξενος στην πόλη της Πάτρας Μ. Tsilikidis, επικεφαλής του λιμανιού της Πάτρας Κ. Platikostas, έναν εκπρόσωπο του Τεχνικού Ινστιτούτου των βουνών. Πατρών, εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Ελλάδα και των συνοδών τους.
30.03.15 διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν πριν από την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για την αδελφοποίησης η οποία συζήτησε τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και αντάλλαξαν παρουσιάσεις σχετικά με τις δυνατότητες της περιοχής του Καλίνινγκραντ και της περιοχής, και Αχαΐα. Αποφασίστηκε ότι η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων των πόλεων και των εμπορικών επιμελητηρίων των δύο περιοχών της Ρωσίας και την Ελλάδα.

Φωτογραφίες