Μιούζικαλ για παιδιά "Καρυοθραύστης"

26-27/12/2015
Μιουζικαλ "Καρυοθραυστης". Τρεις παραστασεις στα πλαισια του κυκλου εκδηλωσεων "Παγκοσμια κληρονομια για τα παιδια".

     Το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων "Παγκόσμια κληρονομιά για τα παιδιά" παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και τις τρεις παραστάσεις του μαγικού μιούζικαλ για παιδιά "Καρυοθραύστης".

     Μια μουσική περιπέτεια με βάση το πιο γνωστό Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι του Χόφμαν. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, με πολλά τραγούδια, κλασική και σύγχρονη μουσική, κλασικό μπαλέτο και μοντέρνους χορούς.

     Το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τις παραστάσεις τα παιδιά από το "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ − ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ", τα παιδιά του ιδρύματος "ΣΤΕΓΗ PLUS" και τα παιδιά του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Αιγίου. Πρέπει να τονιστεί ότι οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με φιλανθρωπικό σκοπό για την στήριξη συλλόγων και σωματείων ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

     Με τη σειρά του το Ινστιτούτο θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπέροχους θεατές που τίμησαν με τη παρουσία τους και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος παραστάσεων στις 26 και 27 Δεκεμβρίου: Δ.Σ. και τα υπέροχα παιδια της ένωσης "Σογιούζ", τη σχολή μπαλέτου "Όλγα Μαράντη" από το Αίγιο και όλους τους ηθοποιούς μας.

Φωτογραφίες